"إحنا لازم نظهر لابسين كده".. نجلاء بدر وداليا مصطفى ترتجفان على "الريد كاربت"(فيديو)

شاركت الإعلامية إنجي علي جمهورها بمقطع فيديو جديد عبر صفحتها الشخصية على موقع تبادل الصور والفيديوهات "إنستجرام" وظهرت بالفيديو الفنانة نجلاء بدر وبرفقتها داليا مصطفى، أثناء تواجدهم على الريد كاربت بافتتاح مهرجان أسوان لأفلام المرأة.
وظهرت نجلاء بدر ورفقتها داليا مصطفى وهما ترتجفان، ووجهت إنجي علي لهما سؤال عن السبب من وراء ارتدائها الفساتين المكشوفة في المهرجانات في ظل الطقس البارد أجابت نجلاء بدر قائلة: "إنت عاجبك اللي بيحصل فينا ده على فكرة إحنا في شهر 2 ده شهر أمشير".
وتابعت نجلاء: "وبعدين تلاقي الناس كاتبة تعليقات هو إنتوا مبتحسوش بالبرد لا والله بنحس بالبرد بس مضطرين البروتوكول بتاعنا إن إحنا لازم نظهر لابسين كده".
وقالت داليا مصطفى: "هموت إحنا اللي بنعذب في نفسنا".
من فعاليات حفل افتتاح # مهرجان_اسوان_للمراه_الفيلم A post shared by Inji Ali (@injialiofficial) on Feb 10, 2020 at 4:06pm PST
- نجلاء بدر وداليا مصطفى
- نجلاء بدر
- داليا مصطفي
- انستجرام
- انجي علي
- فرح نجلاء بدر
- نجلاء
- الفنانة نجلاء بدر
- اعمال نجلاء بدر
- خطوبة نجلاء بدر
- بداية نجلاء بدر
- طفولة نجلاء بدر
- حوار مع نجلا بدر
- داليا
- داليا مصطفى رقص
- عملي زي داليا مصطفى
- حوار مع داليا مصطفى
- الفنانة داليا مصطفى
- الممثلة داليا مصطفى
- داليا مصطفى العصيان
- لقاء مع داليا مصطفي