بلدنا اليوم
رئيس مجلس الادارة
د/إلهام صلاح
رئيس التحرير
وليد الغمرى

مفيدة شيحة: قصة حب فردوس عبد الحميد ومحمد فاضل ظاهرة ومش واخدين عليها

بلدنا اليوم
كتب : آية محمود

رصدت الإعلامية مفيدة شيحة، فقرة حوارية في برنامجها الستات، المذاع عبر قناة النهار وان، مساء اليوم الأربعاء، مع الفنانة الديرة فردوس عبدالحميد والمخرج القدير محمد فاضل.

ووصفت الإعلامية مفيدة شيحة، العلاقة بين الفنانة القديرة فردوس عبد الحميد والمخرج القدير محمد فاضل، قائلة :"قصة حبكم للسنة ده ظاهرة في غاية الروعة والجمال، وعلاقتكما هي الزوج والزوجة اللي عاشوا سنين يحترموا بعض"

وأضافت مفيدة شيحة، أن العلاقة بين هذين الزوجين في غاية الحب وكل المعاني الجميلة، وهما زوجين ويساعدا بعضهما للنجاح في الحياة، والحب اللي بينهم كبير ومش واخدين عليه".

وتابعت مقدمة برنامج الستات، أن :"المخرج الكبير محمد فاضل والنجمة فردوس عبد الحميد، الثنائي اللي حقق المعادلة الصعبة ونجح في الشغل والحياة، وبنعتبرهم فعلا نموذج يحتذى، وبننصح كل اتنين متجوزين يتعلموا منهم إزاي تستمر الحياة".

تم نسخ الرابط